Det finns många hushållsrengöringsföretag att välja mellan och du vill se till att du får ut det mesta för din rengöringsdollar. Här är fem tips för att välja en professionell kontorsstädning stockholm service för ditt hem.

Tips # 1 – Intervju företaget

Gör inte misstaget att anställa ett företag direkt från telefonboken eller från visitkort. Ta dig tid att intervjua inte bara företagets representant, men också personen eller personerna som kommer att städa ditt hem. På så sätt kan du bedöma deras kommunikationsförmåga och huruvida du är bekväm med deras uppmärksamhet.

Tips # 2 – Gör det klart

Stryk inte vid att ge instruktioner. Du har anställt det här företaget för att göra ett jobb för dig och det ska vara klart vad du anser vara “rent”. Om du har särskilda jobb som måste göras vid varje besök, till exempel att ha sängar eller en tvättstuga, måste du avgränsa detta skriftligen i början. De flesta rengöringsföretag kommer att ha en lista över standarduppgifter de utför vid varje besök, så kolla igenom det här och se till att detta uppfyller dina förväntningar.

Tips # 3 – Kolla försäkring

Det är viktigt att bara arbeta med företag vars anställda är bundna och försäkrade. Bakgrundskontroller bör också vara standard företagspolicy, eftersom dessa anställda får tillgång till ditt hem. Ibland kan du inte ens vara hemma när de kommer att städa, så det är viktigt att medarbetarna är pålitliga och pålitliga.

Tips # 4 – Att tillhandahålla tillbehör

Det är viktigt att bestämma uppifrån som ska leverera rengöringsmaterialen (skopor, trasor, rengöringslösningar, dammsugare, etc.). Vissa företag erbjuder rabatt om de kan använda kundens leveranser. Andra insisterar på att ta med sig egna. Om du är intresserad av gröna rengöringslösningar hitta ett företag som annonserar säker, organisk eller naturlig rengöring. Om du hittar ett företag som du älskar som inte använder naturliga rengöringslösningar, kan du kanske själv skaffa dem.

Tips # 5 – Bestäm hastigheten

Vissa rengöringstjänster debiteras per timme; Andra av jobbet. Se till att du gör en genomgång av ditt hem med företagets representant och hushållsrengöraren för att se till att du är överens om hur projektet ska tas ut. Också bestämma hur ofta företaget kommer att besöka ditt hem för rengöring. Den mest populära är en gång vartannat vecka, men många företag kommer också varje vecka eller varje månad. Vissa företag erbjuder även vår- eller höstrengörings specialerbjudanden för dem som bara vill använda tjänsten en eller två gånger per år.

Fem tips för att välja ett hem städföretag