Lustgas justeras enligt situationen

Lustgas består av två ämnen: syre och Lustgas, som vid inandning minskar flödet av smärtimpulser samtidigt som kroppens egna endorfiner frigörs eller smärtstillande, morfinliknande ämnen.

“Lustgas får dig därför att må bra, och samma förening används också i kirurgi och tandvård för smärtlindring efter pågående skolparty.

Vid dispensering av Lustgas uppmärksammar obstetrikern sambandet mellan syre och Lustgas. Vanligtvis börjar vi med en mildare version. När förlossningen fortskrider kan mängden Lustgas ökas.

Berättelserna handlar om kvinnor i arbete som har fått Lustgas injicerad i huvudet. Väisänen-Tommiska säger att tillståndet för kvinnor som föder barn övervakas och mängden Lustgas kan justeras lägre om det behövs.

  • lustgasförhållandet kan styras snabbt genom att vrida spaken på väggen. Symptomen ska inte vara oroliga, eftersom de kommer att passera snabbt.

Ibland måste lustgasen justeras till syrepositionen ensam.

– Detta kan till exempel göras när det märks att fostret befinner sig i ett tillstånd av nöd. I det här fallet ber vi moderen att flytta till kryppositionen, och fostret oxygeneras genom moderen. När situationen är över kan lustgasen justeras tillbaka till normalt läge.

Lustgas erbjuds inte till alla kvinnor som föder, men det finns alltid en professionell bedömning av smärtlindring. I slutändan är det kvinnan som föder som bestämmer om hon vill använda Lustgas. Ingen behöver ta det, och det finns andra metoder för smärtlindring tillgänglig.

Våra källor: https://Lustgasakuten.sehttps://billigastlustgas.se/https://billiglustgas.se/https://lustgastub.se/https://lustgasbilligt.se/https://lustgasbutiken.se/ samt https://lustgasexpressleverans.se/http://lustgastuber.se/https://lustgashemleverans.se/https://lustgasstockholm.se/https://lustgaspatroner.nu/.