5 bästa VPN för IPTV i 2019 för snabb, privat streaming från var som helst

En VPN kan hjälpa till att avblockera geografiskt begränsat innehåll så att du kan hålla kontakten med dina favorit IPTV-tjänster från var som helst i världen. Dessutom kan en VPN hjälpa till att hålla din anslutning privat från Internetleverantörer, hackare och andra tredje parter så att de inte kan se de webbplatser du besöker och det innehåll du streamar. Det finns över 300 VPN-tjänster, men mycket få erbjuder hastighet, integritetsskydd, och kompatibilitet med streaming och IPTV-tjänster för att göra vår lista.

10 bästa VPN-tjänsterna

Vi kommer att dyka in i varje VPN vi rekommenderar i detalj, men för er som vill ha en sammanfattning, dessa är de bästa VPN för IPTV:

ExpressVPN vårt bästa val för IPTV. Snabba hastigheter och bra sekretessfunktioner gör detta VPN till en favorit bland dem som vill få tillgång till streamingtjänster från var som helst, torrent, eller bara vara säker på offentliga WiFi. Inkluderar en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
CyberGhost en låg kostnad https://VPNS.se med snabba hastigheter och bra säkerhetsfunktioner.
NordVPN har starka säkerhets-och sekretessfunktioner. Fungerar bra för säker streaming av video.
IPVanish bra hastigheter och sekretessfunktioner gör detta VPN populärt med torrenters och Kodi användare.
PrivateVPN en ny aktör på VPN-marknaden som fungerar bra med streaming-tjänster.

IPTV KING ger dig tillgång till TV-program via Internet. HD-TV ger en högkvalitativ bild och den är tillgänglig online från många TV-stationer. Men HD-TV kräver mer kod än vanlig videokvalitet som nödvändiggör högre genomströmnings hastigheter. Om du reser utomlands till mindre utvecklade länder, kan du hitta den lokala Internet-tjänsten är inte lika snabbt som de hastigheter som du får hemma och knappt tillräckligt för HD.

Internet-användare i Europa, Nordamerika och Östasien är mycket lyckliga. Majoriteten av världen kämpar tillsammans med långsamma Internet hastigheter. Om du vill streama Ultra HD-tjänsten på Netflix behöver du en överföringshastighet på minst 25 megabit per sekund. Så även på platser med bra Internet-tjänst, kan du upptäcka att, när kanaliseras genom en WiFi-router, din egen hemtjänst skjuts till sina gränser för att leverera din IPTV strömmar.

Om du vill strömma video över Internet och titta på livespelningar i HD, då du verkligen inte har råd att låta något sakta ner din anslutning. Vid åtkomst till IPTV från ett annat land, dessa långväga anslutningar kommer förmodligen att vara långsammare och du kommer att tycka att utomeuropeiska video streaming-tjänster blockera åtkomst så snart de upptäcker att du är i ett annat land.